Sunday, September 13, 2009

Cincin Cinta

salam..hari nie hari ke 6 aku menyarung cincin cinta..sekian lama aku bercinta dengan nyer.akhirnya aku dikejutkan dengan cincin bertatah berlian. cincinnya adalah perak puteh..cukup berkilau dimata..aku memakainya cukup elok dijari akuterasa sangat hebat dan best..ye lah.. terkejut jugak malam 9 - 9 - 2009..aku dapat kejutan..
terima kasih sayang sebab memberiku cincin tanda cinta kita.
pagi nie..aku menumpang PC kat bilik saiful ngan zul..tempat cikgu ali.. cikgu lama yang baru habis sambung belajar.
pagi tadi aku keluar pakai baju korporatbile sampai opis tengok cikgu lain pakai baju biasa,..aku rasa dah silap hari..aku balik terus tukar baju baru ala ala RM 99 aku beli kat jusco..baju yang aku beli nie memang cantek dan aku kena jaga bebaik buat baju pergi function..
esok plak.. aku g berbuke poser kat KL.. hotel tu aku kena tanya si lola..tak sabar plak nak makan bebanyak..tapi aku mekana benda yang tak berlemak la.. semalam aku tak kesampaian balik..ye la.. sebuk siapkan majlis pagi nie..majlis perhimpunan bulanan..dah selamat dah berlangsung
tetibe je aku jadi over..lepas perhimpunan aku sound semua budak kat kolej..suruh jadi ringan tulangntah macam mana aku dapat semangat nak meleser..hmmmso.. aku selambe je la..esok ada pilihanraya..jadi kena siapkan barang barang nak buat pilihanraya nie..siapa agaknya yang bakal jadi presiden..
malam nie aku kena masak bubur lagikye la..nak saji bebudak surau untuk moreh..harap harap sedap lah mak cik Rusyadan.. makcik tu buat bubur memang sedap..malam nie bubur kacang lagik la..harap harap best la..
aku plak.. hari nie kena buat keje keje tertunggak akumemang banyak gile..aku buat jugak sikit sikit ler..

3 comments:

Azree Ariffin said...

siapalah intan hati pengarang jantung tu. Berdebar gak nak tahu. Tampallah gambar kat sini... hehe.

Impian Serikandi said...

Saudara Syam..
semalam kami sekeluarga berkesempatan menonton tv2 ~ Sayembara Puisi sempena Hari Kebangsaan, tapi hanya 4 org sahaja terpilih setiap acara ek. Bermakna ada saringan sebelum final yea. Terlepaslah kami nak tonton Syam mendeklamasikan Sajak ek.. takpe lah, cuba lagi ek !

Syamputra Razali said...

itulah dia..
muka baru.. pendatang baru..
saya masih belajar dari yang pandai..

insyaallah.. tahun depan, ada reseki saya bertanding lagik..