Monday, November 9, 2009

Class 3 JAM - Haruss bersedia..



salam..
aku baru je abis class nie..
seronok betul jumpa bebudak kelas yang heppy heppy ..
memang aku yang stress terus jadik heppy jugak
memang bebudak kat PJ nie lain dari beranang..

bile abis je class aku terus ke PC..
tengok facebook aku yang banyak komen..
bile komen pasal gambar kolej kurniawan..
terjumpalah plak ada seorang hamba Allah nie.. yang ala ala nak wat gathering
terus aku malas nak komen..

orang yang kononnyer hebat.. boleh ke organize benda benda besar tu..
tak yakin la aku..


aku dah order untuk mat ngan aku
makan malam..
tak sabar nak buat keje malam nie..
nak edit picture dengan nak nanda kertas..
memang banyak keje aku
tapi jadi senang sebab rumah selesa dan ada plak housemeet yang kaki pengemas
tak lah umah aku macam tandas awam..

kenkadang..
luaran je tak mencerminkan dalaman..
aku ada kenal member lama aku nie
kerja pegawai dilplomatik
wangi ngan minyak wangi mahal
bile pergi umah dia..
masyallah.. bau najis pun wangi
memang dia tak jaga kebersihan tempat tido dia..
dia dok jaga penampilan luaran..
aku senyap je la..
tak berani nak komen dia lebih lebih
ye la..
nanti aku kata orang.. aku yang lebih..

kesimpulannyer
jumaat nie aku dan atur rancangan nak g tengok teater kat KL
teater "bawang puteh bawang besar"

bertuah aku ada kawan yang masih setia dan sejati

Lola ngan apez.. yang memahami

mirul.. yang heppy

raha, lin ngan deris.. yang pemaaf

mad.. yang senantiasa berkongsi sebagai isi rumah..

hmm
gembiranya hidup aku sekarang
walaupun aku tahu.. kenkadang ada yang tak senang ngan aku..

2 comments:

Flora said...

sorang lagi kawan yang setia... Bella.. Pengarang Cinta Hati...

Syamputra Razali said...

Tq lola.. ko lah tangan untuk aku.. tanpa tangan kanan.. aku kehilangan tuju.. wah.. terima kasih lola/.. sahabat sejati..