Tuesday, March 9, 2010

Ke Amcorp Mall

salam..
hari nie perjalanan kehidupan jadi letih
dari kul 7 pagi sampai kul 11 aku menyiapkan buku attandance.. akhirnya boss aku tak ada plak
sungguh meletihkan..
kalau aku tahu dia tak ada.. leh jugak aku amek masa buat benda lain..

ptg nie ada mesyuarat untuk next week aktiviti..
tapi aku ada kelas..
utamakan hakiki.. utamakan kelas dulu..

sempat jugak waktu rehat aku ke amcorp mall..
bangunan tu tak ada apa lah sangat yang menariknyer
aku g nak repair hset aku tu
hang plak sebab lepas connect dengan pc..
hmm salah aku jugak yang dok charge kat komputer..
aku redha je la..
sempat jugak aku ke Mc donald..
makan yang biasa biasa saje..

rasa macam tak seronok sebab jalan sorang sorang
kalau ada temankan best.. hehehhe
nak kena berbina cepat dah aku nie..

ptg nie aku nak mengajar dengan penuh semangat nie
ala ala topic aku dah expert sikit
 yelah..
dah semester ke-2.. mesti lah ada kemajuan
ohh ya.. hari nie aku pakai baju kemeja lengan pendek hijau
baru aku beli dari sogo last week..

ptg nie.. aku berhajat nak kemas bilik tido dengan dapor sekali..
tu lah dia.. tapi nak tido puas puas malam nie..
nak tidor awal dari yang biasa..

oh ya... lupa plak..
petang nie ada kelas tarian la..
tu la al kisahnyer... macam mana yer nak pakai radio la gamaknyer/...
nak buat untuk next week
ada acara tahunan kat kolej nie..

2 comments:

Flora said...

syam, aku rasa tidur tu telah lama tak ada dalam kamus seharian kita hehehe... tak boleh lupa memori Februari 2010 Bulan Tanpa Tidur.. Berganti-ganti hari macam marathon lepas satu ke satu agenda kita.. bagai x cukup siang dan malam...

Syamputra Razali said...

memang best.. ngan plkn.. ngan pantun plak.. masa tu ibarat sesuatu emas yang cukup bernilai..