Monday, May 10, 2010

Deklarasi Kemerdekaan - Syamputra Razali.MOV

salam, lama betul saya berhajat nak uploadkan puisi ini, mungkin boleh menjadi rujukan semua orang dan boleh beri komen untuk mempercantikkan bacaan sajak saya ini. jadi , saya mohon kalian semua untuk catatkan komen anda..
komen anda sangat saya perlukan. terima kasih

5 comments:

is wany said...

hurmm..best hisyam..dun worry, but if tak pakai suara dalam, pakai suara lantang mesti lagi syiok kut,.ke atau mike tu yang tak jelas..hurmm

Syamputra Razali said...

aku memang tak leh melantangkan suara.. sebab semua penyajak boleh melantangkan.. aku jer yang sayup sayup.. tu la yang menang tu.. heheheh

akumurba said...

alhamdulillah, sampai jua hajat nak dengar anda berpuisi semasa di wilayah tempoh hari walaupun tidak secara langsung. Bagus,memang persembahan anti klimaks yang baik dan sempurna ditambah dengan penggunaan mimik muka yang optimum.

akumurba said...

alhamdulillah, sampai jua hajat nak dengar anda berpuisi semasa di wilayah tempoh hari walaupun tidak secara langsung. Bagus,memang persembahan anti klimaks yang baik dan sempurna ditambah dengan penggunaan mimik muka yang optimum.

Syamputra Razali said...

akumurba : saya masih belajar lagi. ye la.. tak tahu pula tentang istilah anti klimak.. saya pun sedang mencari cari teknik apa yang sesuai untuk saya ini. saya main sedap baca saja.. memang tak sangka bila dinobatkan sebagai juara wilayah persekutuan.